My SellerDeck Account | Newsletter | Free Trial

Community and Knowledge Base

  #1  
Old 10-Aug-2011, 03:31 PM
G.W.Green G.W.Green is offline
Administrator
Join Date: Sep 2005
Full Name: G.W.Green
Posts: 411
Thanks: 0
Thanked 50 Times in 30 Posts
CGI-BIN issues.

When testing my network settings it says that it can’t connect to the CGI-BIN.
  • Make sure that your permissions on the server are correct. These need to be 755 for Linux servers or Read and Execute for Windows servers.
  • If you have recently changed hosting, please leave it at lest 48 hours before testing or downloading orders, your site may not have fully propagated yet.
  • Make sure that the path to the CGI-BIN is correct, if you need help on this you can use the Network Setting Wizard. (Export a copy of your current network settings first).
  • Go to Web | Network Setup | Wizard…
    Tick the Bottom tick box, this will keep your current network settings and will just confirm each of them step by step.
  • Try disabling any firewalls or antivirus software to see if the then works.

If none of these help contact your hosting company.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.