My SellerDeck Account | Newsletter | Free Trial

Community and Knowledge Base

  #1  
Old 30-Nov-2009, 07:35 PM
leehack's Avatar
leehack leehack is offline
Moderator
Join Date: Nov 2005
Full Name: Lee Hackett
Posts: 15,197
Thanks: 229
Thanked 492 Times in 431 Posts
Exclamation PLEASE READ before posting in this forum

In order to assist you with any upload or network issues, there are a number of things we will need to know in order to fully help you. Please ensure you provide an answer to each of the following questions:
  1. Who is your host?
  2. Is it unix or windows hosting?
  3. Is the permission on the cgi-bin set to 755?
  4. Is the permission on the acatalog folder set to 777?
  5. Is this your first upload? Has it worked in the past?
  6. Have you compacted the database in the housekeeping menu?
  7. Have you changed the cgi number in network setup and tried to reupload?
  8. Have you run the network wizard? what was the result?
Along with answers to the above, please post your network settings (with usernames and passwords removed). You can do this by going to Web - Network Setup - Export, exporting them to a notepad file and then copy pasting from that notepad file directly into the forum. NB: If you are a pre V8 user, you need to go into Advanced > Network setup to find the same thing.

By providing this information, you can be assured of receiving the fastest help possible.

Thank you.
The Following User Says Thank You to leehack For This Useful Post:
Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.