My SellerDeck Account | Newsletter | Free Trial

Community and Knowledge Base

  #1  
Old 17-Jan-2017, 10:35 AM
Sheltons Sheltons is offline
Registered User
Join Date: Jan 2014
Full Name: John Pike
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Our price hidden when logged in.

Don't know how long this has been going on but now I know it is, it's bugging me. I suspect this will not be fixable but at least I have tried.

On our website, if you are not logged in then Our price will show but won't if you are logged in. This only happens if the product has Options (Component)

examples:
1.Product with Just Attributes
2. Product with Options (Component)

Here are some images showing what happens when not logged in:



and when logged in:


Although I have managed to tinker and add a few features in, my coding expertese within SellerDeck is by no means expert.

Any ideas what is causing it.

Thanks.
__________________
John
Sheltons Fishing Tackle
www.sheltonsfishing.co.uk
Reply With Quote
  #2  
Old 19-Jan-2017, 01:51 PM
Mike Hughes Mike Hughes is offline
Registered User
Join Date: Jan 2003
Full Name: Mike Hughes
Posts: 7,808
Thanks: 240
Thanked 386 Times in 345 Posts
Hello John,

It's odd but the 'Our Price From' is showing the wrong price anyway.

I'd say the problem is going to be the variable that you're using in the layout that displays the 'Our Price' bit. What variable are you using?
__________________
-----------------------------------------

First Tackle - Fly Fishing and Game Angling

-----------------------------------------
Reply With Quote
  #3  
Old 19-Jan-2017, 02:37 PM
Sheltons Sheltons is offline
Registered User
Join Date: Jan 2014
Full Name: John Pike
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Quote:
Originally Posted by Mike Hughes View Post
Hello John,

It's odd but the 'Our Price From' is showing the wrong price anyway.

I'd say the problem is going to be the variable that you're using in the layout that displays the 'Our Price' bit. What variable are you using?
Hi Mike,
Our Price is a field at product level which should be 299 (human error) where as the priceses below are populated at the Options level. So the Parent is not calculated from the Options - that would be nice.

However, this is what the designer is coming up with when I click on the price next to Our Price:

Code:
<actinic:block PHP='true'>priceformat("<actinic:variable name="SecondCurrencyFormat" selectable="false" />","<actinic:variable name="TaxInclusivePrice" selectable="false" />", "<actinic:variable name="TaxInclusivePriceAlt" selectable="false" />");</actinic:block>
__________________
John
Sheltons Fishing Tackle
www.sheltonsfishing.co.uk
Reply With Quote
  #4  
Old 20-Jan-2017, 11:43 AM
Mike Hughes Mike Hughes is offline
Registered User
Join Date: Jan 2003
Full Name: Mike Hughes
Posts: 7,808
Thanks: 240
Thanked 386 Times in 345 Posts
Hi John,

I wonder if there might be another blockif in the layout controlling the display of that price. It could be using a variable such as 'ShowPrice' or 'ProductPriceisEnabled' to turn it on or off.
__________________
-----------------------------------------

First Tackle - Fly Fishing and Game Angling

-----------------------------------------
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.