Announcement

Collapse
No announcement yet.

The CatalogURL variable is always returning http://

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • The CatalogURL variable is always returning http://

    The CatalogURL variable is always returning http://.... even when the whole site is set to use https.

    Example:

    In Settings / Business Settings / Payment and Security / Payment Security, check Use SSL and Whole Site. Check the Network Setup to be sure https:// is ised throughout.

    Now refresh the site and look in the generated sitemap.xml and you'll see a messy mix of https:// and http://

    See http://community.sellerdeck.com/showthread.php?t=56965 for an example of an affected user and a workaround or two.
    Norman - www.drillpine.biz
    Edinburgh, U K / Bitez, Turkey

  • #2
    Hi Norman,

    I found this too.

    I also found SSLCatalogURL which of course gives the right response but demands that conditions be wrapped around both variables to return the correct value.

    Would be better if CatalogURL just returned the correct value compared to setup.
    Dave

    Comment


    • #3
      This issue is resolved in v16.0.2, available now from www.sellerdeck.co.uk/index.php/support/category/ecommerce-software
      Bruce Townsend
      Ecommerce Product Manager
      SellerDeck Ecommerce Solutions

      Comment


      • #4
        How was this resolved?
        I'm using a trial version of V18 and Catalog URL is returning http URL
        SSLCatalogURL is returning correct https URL.

        Do I need to use a condition as DaveSMR suggested?

        Thanks

        Dave

        Comment

        Working...
        X