My Sellerdeck Account | Free Trial

Sellerdeck Community & Knowledge Base

  #1  
Old 07-Aug-2017, 09:32 AM
skinnybloke skinnybloke is offline
Registered User
Join Date: Dec 2002
Full Name: David Tucker
Posts: 731
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Solved: Paypal 'No Token Passed' & 'Pending PSP' issues

Hi - I have recently moved a Sellerdeck website from 1&1 shared hosting to a clients Fasthosts dedicated server and added an SSL certificate.

Since then, if I try to make a payment vía PayPal Express I get an error message 'No Token Passed'.

If I try to make a payment vía PayPal Website Payments the order sits in the 'Pending Payment Service Provider' folder.

I have disabled the firewall on this server yet the problem prevails.

This server runs CENTOS 6.9 x86_64 – cPanel & WHM 64.0 (build 36)

I have loaded this site onto another dedicated server, this one hosted by InMotion, and PayPal works correctly.

This server also runs CENTOS 6.9 x86_64 – cPanel & WHM 64.0 (build 36)

Any ideas?

Forgot to mention, the Fasthosts server also has a v1.9 installation running which has no problems processing PayPal payments.
__________________
Regards
David

www.theoriginalsin.co.uk
Website Design & Development
Reply With Quote
  #2  
Old 07-Aug-2017, 09:40 AM
skinnybloke skinnybloke is offline
Registered User
Join Date: Dec 2002
Full Name: David Tucker
Posts: 731
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
The above should say (but for some reason I can't edit it):

Forgot to mention, the Fasthosts server also has a M-A-G-E-N-T-O v1.9 installation running which has no problems processing PayPal payments.
__________________
Regards
David

www.theoriginalsin.co.uk
Website Design & Development
Reply With Quote
  #3  
Old 08-Aug-2017, 11:24 AM
skinnybloke skinnybloke is offline
Registered User
Join Date: Dec 2002
Full Name: David Tucker
Posts: 731
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Right - I have sorted this out - for anyone who has the same problem, this is the solution that fixed it for me.

In Sellerdeck I ran Troubleshooting > Site Analysis > Web Site Analysis for both the InMotion and Fasthosts servers.

The Fasthosts server showed that the following Perl Modules were not installed:
Crypt::SSLeay
Net::SSL

I installed these on my Fasthosts server vía cPanel WHM > Software > Install a Perl Module

If you have not got access to WHM you would need to request this from your hosting company.
__________________
Regards
David

www.theoriginalsin.co.uk
Website Design & Development
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to skinnybloke For This Useful Post:
Mike Hughes (10-Aug-2017)
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 04:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.