My Sellerdeck Account | Free Trial

Sellerdeck Community & Knowledge Base

  #1  
Old 26-Mar-2018, 09:21 AM
jtaylor jtaylor is offline
Administrator
Join Date: Feb 2018
Full Name: Justin Taylor
Posts: 10
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 4 Posts
Community login and software problems

Hi All,

I'm just back from illness and holiday and understand there are significantly frustrating problems with the Sellerdeck Community currently, reported both by staff internally and Community members in the thread below (which kinda got hi-jacked from it's initial purpose).

https://community.sellerdeck.com/showthread.php?t=57498

This seems to be since updating to HTTPS across the site. It was already my plan to get the Community upgraded to a newer/newest version of vBulletin as soon as practical.

Frankly, I'm not yet sure how difficult this could prove to be. Update to follow!

Justin
Reply With Quote
  #2  
Old 26-Mar-2018, 09:29 AM
jtaylor jtaylor is offline
Administrator
Join Date: Feb 2018
Full Name: Justin Taylor
Posts: 10
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 4 Posts
Before I posted the message above, I did some Googling. In the short-term, I've turned on "Add No-Cache HTTP Headers".
If you enable this option, no-cache HTTP headers will be added to each page. These cause full page data to be re-requested from the server every time the user gets a page, which will increase bandwidth; it may additionally cause an increase in server load as it will cause more pages to be served.
My reasoning behind this is that when accessing the site using Incognito/Private Browsing modes in Chrome/Firefox/Safari, vBulletin seems to leave you logged in. (Fully clearing your browser cache does seem to rectify the login/logout issues in our testing but that's not a fix).
Reply With Quote
  #3  
Old 27-Mar-2018, 08:56 AM
Mike Hughes Mike Hughes is offline
Registered User
Join Date: Jan 2003
Full Name: Mike Hughes
Posts: 8,025
Thanks: 267
Thanked 465 Times in 410 Posts
Hi Justin,

the forum has been completely broken for me using Chrome the last couple of days.

All I ever seem to get is redirected to https://community.sellerdeck.com/profile.php?do=dst

which says

Quote:
Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.
Which I've tried but it does nothing.

This happens no matter how I get to the forum and seems to persist at the home page and sub forum levels.

The only way I've even managed to get to this post is to find it in IE and then copy the url into Chrome.

This is way worse than before.
__________________
-----------------------------------------

First Tackle - Fly Fishing and Game Angling

-----------------------------------------
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mike Hughes For This Useful Post:
jtaylor (27-Mar-2018)
  #4  
Old 27-Mar-2018, 09:53 AM
MattSMR MattSMR is offline
Registered User
Join Date: Dec 2016
Full Name: Matt McCullough
Posts: 88
Thanks: 13
Thanked 23 Times in 18 Posts
Quote:
Originally Posted by Mike Hughes View Post
Hi Justin,

the forum has been completely broken for me using Chrome the last couple of days.

All I ever seem to get is redirected to https://community.sellerdeck.com/profile.php?do=dst

which says



Which I've tried but it does nothing.

This happens no matter how I get to the forum and seems to persist at the home page and sub forum levels.

The only way I've even managed to get to this post is to find it in IE and then copy the url into Chrome.

This is way worse than before.
Happy 8,000th post!

I'm not experiencing any issues except for having to force reload every time to check for new posts, and the logout timer is pretty quick as well.
__________________
Matt. M - SMR Enterprises Ltd.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MattSMR For This Useful Post:
Duncan Rounding (27-Mar-2018)
  #5  
Old 27-Mar-2018, 11:07 AM
jtaylor jtaylor is offline
Administrator
Join Date: Feb 2018
Full Name: Justin Taylor
Posts: 10
Thanks: 6
Thanked 6 Times in 4 Posts
Quote:
Originally Posted by Mike Hughes View Post
Hi Justin,

the forum has been completely broken for me using Chrome the last couple of days.

All I ever seem to get is redirected to https://community.sellerdeck.com/profile.php?do=dst

which says

Which I've tried but it does nothing.

This happens no matter how I get to the forum and seems to persist at the home page and sub forum levels.

The only way I've even managed to get to this post is to find it in IE and then copy the url into Chrome.

This is way worse than before.
Thanks for this Mike. Interestingly, I've come in this morning and Safari has kept me logged in and all the posts were up-to-date.

I know that Steve and Ian at Sellerdeck report and confirm that totally clearing cache/cookies etc seems to rectify the problem for them (I believe in Chrome), but as I stated that's impractical for most users.
Reply With Quote
  #6  
Old 27-Mar-2018, 12:17 PM
Mike Hughes Mike Hughes is offline
Registered User
Join Date: Jan 2003
Full Name: Mike Hughes
Posts: 8,025
Thanks: 267
Thanked 465 Times in 410 Posts
Quote:
Originally Posted by MattSMR View Post
Happy 8,000th post!
That many. Eeek!


Quote:
I know that Steve and Ian at Sellerdeck report and confirm that totally clearing cache/cookies etc seems to rectify the problem for them (I believe in Chrome)
OK. I've now done this and the problem seems to have gone away. Fingers crossed.
__________________
-----------------------------------------

First Tackle - Fly Fishing and Game Angling

-----------------------------------------
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mike Hughes For This Useful Post:
jtaylor (27-Mar-2018)
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



All times are GMT. The time now is 07:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.